Edžerton: Svijet je bolje mjesto kad ja nisam dobio ulogu u "Čuvarima galaksije"

"Ja, za razliku od Krisa Prata, nisam baš razumio ton te uloge i nisam bio siguran kako bih mogao da budem dio toga", priznao je glumac

2449 pregleda 0 komentar(a)
Džoel Edžerton, Foto: Printscreen YouTube
Džoel Edžerton, Foto: Printscreen YouTube

Holivudski glumac Džoel Edžerton otkrio je da nije prošao na audiciji za ulogu i Marvelovom superherojskom filmu "Čuvari galaksije" jer nije mogao da pogodi ton koji je tražio scenarista i reditelj Džejms Gan.

Ulogu Star Lorda na kraju je dobio Kris Prat i ponovio je u još dva nastavka, kao i u drugim Marvelovim filmovima, među kojima je i "Osvetnici: Rat beskraja".

"Ja, za razliku od Krisa Prata, nisam baš razumio ton te uloge i nisam bio siguran kako bih mogao da budem dio toga. I zaista mislim da je svijet mnogo bolje mjesto sad kad ja nisam Star Lord, čak i da sam dobio priliku ili dobro odradio audiciju, jer jednostavno nije bilo suđeno. Nikad se nije pričalo da ću to definitivno biti ja. Samo sam dobio priliku da probam, ali nisam najbolje razumio tu ulogu", rekao je glumac za "Bingeworthy" podkast.

Veliki broj glumaca konkurisao je za ulogu koja će promijeniti karijeru Krisu Pratu. Edrijen Broudi je nedavno otkrio da je želio da bude Star Lord, ali je priznao da je Prat bolji izbor. Sa druge strane, Prat umalo nije pošao na audiciju, jer ga je Marvel dugo odbijao kad je konkurisao za druge uloge.

Posljednji film iz franšize, "Čuvari galaksije 3" izašao je prošle godine.

Bonus video: