Blojs: Snimaće se treća sezona "Euforije", ključni glumci ostaju, radnja se više neće odvijati u srednjoj školi

Blojs je imenovao Zendeju, Džejkoba Ilordija, Sidni Svini i Hanter Šejfer kao ključne glumce koji će ponoviti svoje uloge u trećoj sezoni

2565 pregleda 0 komentar(a)
Detalj iz serije "Euforija", Foto: Printscreen YouTube
Detalj iz serije "Euforija", Foto: Printscreen YouTube

Treća sezona popularne HBO-ove serije "Euforija" će se snimati, glumačka postava će suštinski ostati ista, a radnja se više neće odvijati u srednjoj školi.

Ovo je izvršni producent Kejsi Blojs otkrio u razgovoru za Variety, suprotstavljajući se brojnim spekulacijama koje su cirkulisale u posljednje vrijeme, a prema kojima je bilo upitno da li će se snimanje serije nastaviti.

Blojs je imenovao Zendeju, Džejkoba Ilordija, Sidni Svini i Hanter Šejfer kao ključne glumce koji će ponoviti svoje uloge u trećoj sezoni. On je otkrio da se snimanje odlagalo zato što je tvorac serije Sem Levinson pokušavao da shvati šta dalje sa radnjom.

"Sem radi na tome, bilo je dosta uspona i padova. Jedan od problema je to što on ne želi da se radnja više dešava u srednjoj školi. Tu se radnja odvijala i to je prije imalo smisla. Kad izmakneš radnju odatle, potrebno je dobro ramisliti gdje je smjestiti i koliko daleko u budućnost i sve te stvari. Ali mislim da ima ideju zbog koje je uzbuđen i zauzet je pisanjem", kazao je Blojs.

Bonus video: