Hardi objasnio zašto njegov lik u novom filmu zvuči kao Duško Dugouško

Glumac se osvrnuo i na glasine da će se pojaviti u predstojećem filmu spinofu popularne serije "Peaky Blinders"

3890 pregleda 0 komentar(a)
Tom Hardi, Foto: Printscreen YouTube
Tom Hardi, Foto: Printscreen YouTube

Novi film Toma Hardija "The Bikeriders" pojaviće se u bioskopima krajem ovog mjeseca, a okuplja sjajnu ekipu glumaca koju uz njega čine i Džodi Komer, Ostin Batler, Majkl Šenon i Norman Ridus, između ostalih.

Hardi igra Džefa Nikolsa, vođu motorciklističke bande ogrezle u kriminal, a glumac je u intervjuu za Variety je kazao da se trudio da odigra ovu ulogu suprotno očekivanjima.

"Gledate film o bajkerima i mislite: oh, to je koža, to je seksi, muzika je super, frizure su super. Očigledan izbor je da igrate tako. Ali za nekoga poput mene je očigledan izbor da kontriram tome. Ovaj lik (kojeg tumačim) je tragični klovn. Gdje je patetični element? Gdje su sramotni trenuci? Gdje je slabost? Moram da pokažem pravu stranu ovog lika. Zašto je glas pomalo jeziv? Zašto zvuči kao Duško Dugouško? Čime možemo da prožmemo ovog pastuva da se mogu poistovjetiti sa njim? Jer ja nisam ta savršena slika", objasnio je Hardi.

On je kazao da nije siguran da li je pogodio akcenat iz središnjeg dijela Sjedinjenih Država, ali da mu to nije bitno.

"Ono što mi je bitno je da kad radim nešto kao glumac, budem potpuno posvećen. Radije ću da pokušam i potrudim se, ego da ne pokušam uopšte, jer nema mi poente da igram na sigurno", dodao je glumac.

Hardi se osvrnuo i na glasine da će se pojaviti u predstojećem filmu spinofu popularne serije "Peaky Blinders".

"Sto posto. Alfi će se pojaviti, samo ne znam kad. Ne znam da li će se sigurno pojaviti, samo se kladim da hoće", kazao je on.

Bonus video: