Skarlet Johanson o ulozi u "Parku iz doba jure": Duže od 10 godina sam pokušavala da postanem dio franšize

Glumica je otkrila da je pasionirani ljubitelj franšize još od djetinjstva, zbog čega se posebno raduje što će biti njen dio

3015 pregleda 0 komentar(a)
Skarlet Johanson, Foto: Instagram/scarlettjohanssonworld
Skarlet Johanson, Foto: Instagram/scarlettjohanssonworld

Skarlet Johanson se sprema da ostavi Marvelov filmski univerzum iza sebe i pridruži se dugovječnoj franšizi "Park iz doba jure". Sa Dejvidom Kepom kao scenaristom i rediteljem Geretom Edvardsom, Johanson je u odličnim rukama i nije krila zadovoljstvo zbog toga.

U intervjuu za Comic Book ona je kazala da je scenario "nevjerovatan", a za Kepa da je "sjajno što tako strastveno radi svoj posao".

Glumica je otkrila da je pasionirani ljubitelj franšize još od djetinjstva, zbog čega se posebno raduje što će biti njen dio.

"Ja sam veliki fan 'Parka iz doba jure'. To je jedan od prvih filmova koji se sjećam da sam gledala u bioskopu. Sjećam ga se vrlo jasno, bilo je to jedinstveno iskustvo koje me oduvalo. Ne mogu da izrazim koliko sam uzbuđena... Ne mogu da vjerujem, štipam se. Pokušavala sam da postanem dio te franšize na bilo koji način duže od deset godina", otkrila je Johanson. Ona je u šali kazala da bi prihvatila bilo kakvu ulogu.

"Bila sam spremna da umrem u prvih pet minuta. Da me pojede bilo šta. Htjela sam da uradim bilo šta. Činjenica da se desilo na ovaj način u ovom trenutku je zapravo nevjerovatna", dodala je glumica.

Bonus video: