Džeremi Rener nema energije za izazovne uloge

Glumac nakon nesreće sa snjegočistačem želi da vrijeme uloži u realnost i svoj oporavak

1459 pregleda 0 komentar(a)
Džeremi Rener, Foto: Shutterstock
Džeremi Rener, Foto: Shutterstock

Nakon nesreće sa snjegočistačem, glumac Džeremi Rener tvrdi da više “nema dovoljno energije za izazovne uloge”, te da mu je potrebno vrijeme za oporavak.

Glumac poznat po ulogama u akcionim filmovima poput “Bornovo nasljeđe” ali i brojnim ostvarenjima Marvela koji okupljaju Osvetnike, doživio je tešku nesreću u januaru prošle godine kada je preko njega prešao snjegočistač, a završio je sa više od 30 preloma kostiju.

On je tada upravljao vozilom za čišćenje snijega, ali je ispao iz njega jer je bio zabrinut za svog nećaka koji je u tom trenutku skidao lance sa točkova.

“Jednostavno nemam više energije za to. Nemam goriva”, kazao je sada Rener u podcastu Smartless Vila Arneta, Šona Hejsa i Džejsona Bejtmena, pričajući o mogućnosti povratka akcionoj glumi.

“Imam dovoljno energije koju treba da utrošim u realnost, ovo tijelo... Trenutno ne mogu da se igram igra pretvaranja, zato što zahtijeva puno vremena da budem ovdje svakoga dana i imam pozitivne misli, kako bih mogao da napredujem i oporavljam se”, obrazložio je glumac.

Ipak, glumac se vratio na set za potrebe treće sezone serije “The Mayor of Kingstown”, ali priznaje da je povratak glumi bio “veoma zastrašujući”.

“Zato što treba da radim fikciju, a ja još uvijek pokušavam da živim u realnosti. Trudim se da živim. Bilo mi je teško da pređem preko te linije i veoma izazovno za mene u psihičkom smislu”, istakao je on.

“Još uvijek je veliki izazov da svemu tome pristupam ozbiljno. Ja sam u liku koji dobro poznajem i u seriji koju znam, pa je u tom smislu bilo lako vratiti se. Ali da je u pitanju neka izazovnija uloga ne bih mogao da je prihvatim”, kaže glumac.

Rener će se uskoro pridružiti kolegi Danjielu Kregu u novom dijelu iz sage “Knives Out”.

Pored njih dvojice u filmu “Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery”, čija je premijera zakazana za narednu godinu, društvo pravili Keri Vašington, Džoš Okonor, Endru Skot, Mila Kunis, Kejli Spejni i drugi...

Bonus video: