"Lejdi Gaga će vas oduvati u nastavku 'Džokera', iznenadila sam se koliko je dobra"

Glavnu ulogu u filmu "Joker: Folie á Deux” igra Hoakin Finiks, kao i u prvom dijelu iz 2019

2969 pregleda 0 komentar(a)
Lejdi Gaga, Foto: Valerie Macon/AFP
Lejdi Gaga, Foto: Valerie Macon/AFP

Fransin Mejzler, koja je bila zadužena za izbor glumaca u filmu "Joker: Folie á Deux" rekla je da Lejdi Gaga u ulozi Harli Kvin nije bila originalno njena ideja, ali da ju je pjevačica pozitivno iznenadila i da je sigurna da će "oduvati" publiku.

Ona je prilikom gostovanja na Međunarodnom filmskom festivalu u Karlovim Varima otkrila da je pop zvijezdu odabrao reditelj Tod Filips.

"Ona je zaista dobra u filmu, oduvaće vas. Ja nisam sugerisala njen izbor, to nije bila moja ideja. To je uradio Tod Filips prije mene. Ali moram vam reći da je njena izvjedba iznenađujuća i veoma dobra. Vidjela sam je i bila zaista iznenađena. Mislim, znala sam što može da uradi na osnovu filma 'A Star Is Born', ali sam mislila da joj je to bilo lako jer je njeno polje, jer praktično je trebalo samo da igra sebe. Ali ovo... Čovječe, zaista je dobra", kazala je Mejzler.

Glavnu ulogu u filmu "Joker: Folie á Deux” igra Hoakin Finiks, kao i u prvom dijelu iz 2019.

"Hoakin oduševljava, ali da će Lejdi Gaga moći da održi korak sa njim i da djeluje tako stvarno, to pokazuje da je odlična", dodala je Mejzler. Gaga je ranije za "Access Hollywood" kazala da je način na koji je željela da dočara Harli potpuno njen i veoma autentičan, te da fanovi ne bi trebalo da očekuju da njena Harli bude slična onoj koju je igrala Margo Robi u filmovima "Suicide Squad" i "Birds of Pray".

Bonus video: