Producent nastavka filma "Deadpool": Nije bilo šanse da Marvel pokvari ovo

"'Sve je fer sa 'Deadpoolom', ništa nije sveto. Tako da ako se Deadpool šali na tvoj račun, to je čast", kazala je Džejkobson

7414 pregleda 0 komentar(a)
Detalj iz trejlera za "Deadpool & Wolverine", Foto: Printscreen YouTube
Detalj iz trejlera za "Deadpool & Wolverine", Foto: Printscreen YouTube

Od kad je najavljen novi Deadpool film, fanovi su se plašili da će ga Marvel cenzurisati kako bi bio pogodan za cijelu porodicu. To, međutim, nije bio slučaj, naglasili su producenti.

Na jednom promotivnom događaju za film "Deadpool & Wolverine", izvršni producent Luis D'Espasito nije štedio riječi kako bi fanovima objasnio da za humor Deadpoola nema ograničenja, prenosi britanski Independent.

"Nije bilo šanse da Marvel pokvari ovo", kazao je on, a onda kao da je iznenađen svojom izjavom dodao: "Biću u problemu zbog ovoga".

Glumac Rajan Rejnolds, koji igra glavnu ulogu, bio je šokiran izjavom D'Espasita. "Upravo sam ponovo izgubio nevinost", kazao je on u šali. D'Espasito i producentkinja Vendi

Džejkobson naglasili su da ništa za Deadpool film nije pretjerano.

"Ušli smo u ovo sa otvorenim očima, znajući da pravimo Deadpool film. Sjećam se razgovora sa Kevinom Fajgijem, predsjednikom Marvela. Mislim da je on to dobro rekao, rekao je: 'Sve je fer sa 'Deadpoolom', ništa nije sveto. Tako da ako se Deadpool šali na tvoj račun, to je čast", istakla je Dežjkobson. Reditelj Šon Levi istakao je da je imao veliku slobodu.

Disney i Marvel su otkupili prava na likove Dedpula i Volverina od 21st Century Foxa 2018. i fanovi od tada očekuju njihov povratak na veliko platno.

Posljednji put ova dva lika su zajedno bili u filmu "X-Men Origins: Wolverine" 2009, što nije izazvalo pozitivne reakcije, jer su Dedpulu usta bila zašivena, zbog čega fanovi nisu mogli da čuju ništa od njegovih karakterističnih komičnih dosjetki. Dedpul je zatim dobio sopstveni film 2016. i postao jedan od omiljenih likova ljubitelja Marvela.

"Deadpool & Wolverine" će se naći u bioskopima 25. jula 2024, a uz Rejnoldsa u glavnim ulogama su Hju Džekson, Ema Korn i Rob Dilejni.

Bonus video: