Rejnolds: Tejlor Svift nije u novom Deadpool filmu, ali će biti iznenađenja

"Znate, ako ja ikada prestanem, Tejlor bi bila odličan Deadpool, ona je jako smiješna", kazao je glumac

7390 pregleda 0 komentar(a)
Detalj iz trejlera za "Deadpool & Wolverine", Foto: Printscreen YouTube
Detalj iz trejlera za "Deadpool & Wolverine", Foto: Printscreen YouTube

Pop zvijezda i prijateljica Rajana Rejnoldsa Tejlor Svift neće se pojaviti u filmu "Deadpool & Wolverine", jasan je glumac. Ali je kazao da se mogu očekivati neka druga iznenađenja.

Gostujući u emisiji "The Tonight Show", Rejnolds, koji igra Deadpoola - superheroja poznatog po komičnim opaskama, stavio je tačku na glasine da će publika moći da vidi američku pjevačicu u novom filmu.

"Priča se o raznim ljudima koji se možda pojavljuju u filmu. Recimo Tejlor Svift", kazao je voditelj Džimi Falon.

"Puste želje. Znate, ako ja ikada prestanem, Tejlor bi bila odličan Deadpool, ona je jako smiješna", odgovorio je Rejnolds.

Trejleri koji najavljuju film prikazuju misterioznu ženu za koju su fanovi počeli da sumnjaju da je ženska verzija Deadpoola. Onda su počela nagađanja da li će je igrati Tejlor Svift ili Blejk Lajvli, supruga Rejnoldsa. Sad za pjevačicu znamo sigurno da je nećemo vidjeti u filmu.

"Ljudi koji će se pojaviti u filmu zapravo... Nemam pojma kako smo uspjeli da sačuvamo tu taju, s obzirom na internet i sve to", kazao je glumac i dodao da se oni ne pojavljuju samo da bi to neko primjetio, već da postoji razlog zašto su u filmu.

Film "Deadpool & Wolverine" od danas se prikazuje u bioskopima u Crnoj Gori.

Bonus video: