"Simpsonovi" spremaju ekskluzivne epizode za Disney+ platformu

Ovo je prvi put da „Simpsonovi“ proizvode cijele ekskluzivne epizode za Disney+, što bi moglo pokrenuti dodatna pitanja o budućnosti serije na Foxu

4067 pregleda 0 komentar(a)
Poster za 35 sezonu na platformi Disney+, Foto: Disney+
Poster za 35 sezonu na platformi Disney+, Foto: Disney+

Dok se "Simpsonovi" spremaju da krenu u 36. sezonu ove jeseni na Foxu, to neće biti jedino mjesto gdje će gledaoci moći da prate nove epizode kultnog animiranog serijala. Izvršni producenti "Simpsonovih" otkrili su u subotu na D23 konvenciji u Anahajmu da će četiri nove epizode ekskluzivno biti prikazane ove sezone na Disney+ platformi, prenosi Variety.

Nove epizode uključuju božićnu dvodjelnu epizodu pod nazivom "O Come All Ye Faithful", koja će premijerno biti emitovana 17. decembra - tačno na 35. godišnjicu prve epizode "Simpsonovih", koja je takođe bila tematski vezana za praznike - "Simpsons Roasting Over An Open Fire" iz 1989. godine.

Preostale dvije epizode, pod nazivom "The Past and the Furious" i "Yellow Planet", takođe će biti emitovane "u narednim mjesecima", kako je najavljeno na Disney+. U oktobru će na Disney+ platformi premijerno biti prikazan i novi ekskluzivni "Simpsonovi" kratki film na temu Noći vještica.

Ovo je prvi put da „Simpsonovi“ proizvode cijele ekskluzivne epizode za Disney+, što bi moglo pokrenuti dodatna pitanja o budućnosti serije na Foxu. Još jedna animirana serija studija 20th TV Animation na Foxu, "Porodični čovjek" ("Family Guy"), takođe proizvodi originalne epizode za Hulu, pored onih koje se prikazuju na Foxu.

Bonus video: