Kolin Farel otkrio koja mu je uloga bila najveći izazov

"Mislim da je udobnost najveći neprijatelj glumca, jer je lak način uvijek dostupan, nadam se da ga nikada neću prihvatiti", rekao je Irac

5124 pregleda 0 komentar(a)
Kolin Farel, Foto: Shutterstock
Kolin Farel, Foto: Shutterstock

Irski glumac Kolin Farel u svojoj karijeri je otjelotvorio brojne likove, ali mu je jedna uloga bila najizazovnija. Priznao je da je priprema za ulogu vojskovođe i cara Aleksandra Velikog u filmu "Aleksandar", reditelja Olivera Stouna iz 2004. godine, bila pravi izazov.

Kako prenosi Far Out Magazine, Farel je jednom u intervjuu za BBC otkrio da se njegova uloga u Aleksandru pokazala kao najizazovnija u smislu pripreme i rada sa drugim likovima.

Ovaj film je po izlasku u bioskope dobio mnogo kritika, a Farel je priznao da se osjećao kao loš glumac poslije lošeg rezultata filma, prenosi Indeks.

„To je bio najveći izazov u ​​mom životu. Volim izazove. Mislim da je udobnost najveći neprijatelj glumca, jer je lak način uvijek dostupan, nadam se da ga nikada neću prihvatiti. Sviđa mi se što je Aleksandar bio čovjek sa vizijom i ništa mu nije stajalo na putu da je ostvari“, kazao je Farel i dodao:

„Ne mislim da se ta vizija zasnivala isključivo na pohlepi i želji za posjedovanjem. Bio je strastven. Svi mi treba da imamo strast u životu. On je bio čovjek koji se na kraju umalo utopio u toj strasti i u tome šta je ta strast stvorila“, rekao je Farel.

Bonus video: