Kolin Farel nije siguran želi li da ponovo igra Pingvina

Ipak će morati to da učini, za film "Betmen 2", čije snimanje počinje sljedeće godine, ali potencijalnu drugu sezonu serije će možda odbiti

1986 pregleda 0 komentar(a)
Kolin Farel, Foto: Shutterstock
Kolin Farel, Foto: Shutterstock

Slavni glumac Kolin Ferl kazao je da nije siguran da li će se vratiti ulozi Osvalda Koblpot u potencijalnoj drugoj sezoni serije "Pingvin", s obzirom na to koliko je emotivno i fizički teško transformisati se u ozloglašenog negativca iz Betmen franšize. Farel je debitovao kao ovaj gangster u filmu "Betmen" iz 2022. godine, a prva sezona serije "Pingvin" počinje da se emituje od 19. septembra.

"Ne znam, čovječe. Nemojte da me pogrešno shvatite – uživao sam u toj ulozi – ali je počelo da me pritiska. Na kraju sam kukao i žalio se svakome ko bi me slušao kako želim da se to konačno završi.... I dalje sam bio zahvalan i počastvovan - odrastao sam gledajući Berdžesa Meredita [koji je igrao ulogu u seriji iz šezdesetih], a zatim i Denija Devita [u filmu ‘Povratak Betmena’ iz 1992. godine] kao mog Pingvina – tako da sam se stvarno osjećao privilegovano što sam dio te priče. Ali na kraju...", ispričao je Farel za magazin Total Film.

On je dodao da je na kraju snimanja mislio kako nikad više ne želi da obuče to odijelo ponovo.

Ipak će morati to da učini, za film "Betmen 2", čije snimanje počinje sljedeće godine, a u bioskope stiže 2. oktobra 2026. godine. Režiser filma Met Rivs nedavno je potvrdio da će Farelov Pingvin biti dio nastavka i da serija "Pingvin" direktno vodi u priču filma koji on priprema.

"Kolin će biti dio filma. DC i studio su veoma uzbuđeni. Postoje detalji koji se direktno povezuju sa načinom na koji sljedeći film počinje i kako Oz ulazi u taj svijet, dok se palica vraća Betmenu, koji istražuje novi slučaj", objasnio je reditelj.

Međutim, velika je razlika između snimanja filma i snimanja višedjelne sezone televizijske serije. Zbog toga je moguće da će Farel biti skloniji da obuče odijelo za "Betmen 2" nego za drugu sezonu serije "Pingvin".

Bonus video: