Riz Viderspun piše triler roman

Popularna glumica širi sferu interesovanja, a oko romana imaće pomoć od Harlana Kobena

1567 pregleda 0 komentar(a)
Riz Viderspun, Foto: Jordan Strauss
Riz Viderspun, Foto: Jordan Strauss

Holivudska glumica i producentkinja Riz Viderspun ne prestaje da oduševljava raznolikošću svojih interesovanja. Osim što je jedna od najpoznatijih glumica današnjice, vlasnica je producentske kuće i osnivačica popularnog kluba čitalaca, a sada je najavila još jedan projekat.

Naime, nakon svih tih pročitanih knjiga, glumica će uskoro i napisati jednu koja stiže u jesen naredne godine.

“Izuzetno sam uzbuđena što mogu podijeliti da pišem svoj prvi triler”, napisala je glumica otkrivši da planira napisati roman zajedno s nagrađivanim autorom Harlanom Kobenom. Inače, Koben je poznati američki pisac trilera i misterija, a prema njegovim predlošcima nastale su i neke serije kao što su “The Woods”, “Hold Tight” i ostale.

Poznata glumica napisala je kako ne može da vjeruje da je književnik pristao da napiše knjigu s njom.

“Ili sam najuvjerljivija živa osoba ili je ideja ove knjige predobra! Možda oboje? Iskreno, jedva čekam da je svi pročitate!”, dodala je glumica.

Dobitnica Oskara takođe je podijelila maketu knjige bez naslova, a prethodno je napisala kuvar i memoara “Whiskey in a Teacup”. Takođe je napisala predgovor za ovogodišnji “Honey, Baby, Mine”, zajedničke memoare njene kolegice iz serijala “Big Little Lies” Lore Dern i njene majke Dajen Lad.

Roman koji tek treba dobiti naslov imaće 352 stranice, a biće objavljen 14. oktobra 2025. godine.

Ove sedmice Viderspun je na svojoj Instagram stranici stavila poveznicu za prednarudžbe svoje nove knjige.

Bonus video: