Tom Holand o četvrtom "Spajdermenu": Treba ga doraditi, ali scenaristi rade sjajan posao

Predsjednik Marvel studija Kevin Fajgi potvrdio je za Entertainment Weekly u februaru 2023. godine da se četvrti film o "Spajdermenu" pisao u to vrijeme

2004 pregleda 0 komentar(a)
Tom Holand, Foto: Shutterstock
Tom Holand, Foto: Shutterstock

Holivudski glumac Tom Holand kazao je da je pročitao nacrt scenarija za novi film o Spajdermenu i istakao da je potrebno doraditi ga, ali da scenaristi po njegovom mišljenju rade sjajan posao.

U septembru su američki mediji prenijeli da je Deston Danijel Kreton, reditelj filma "Šeng Či i legenda o deset prstenova", u ranim pregovorima da režira nastavak, preuzimajući franšizu iz ruku Džona Votsa, koji je režirao trilogiju u kojoj je Holand imao glavnu ulogu.

"Jedna od stvari sa Marvelom je to što je vaš film mali zupčanik u velikom mehanizmu. Taj mehanizam mora nastaviti da funkcioniše. Morate se pobrinuti da se uklopite u taj raspored u pravo vrijeme kako biste doprinijeli širem kontekstu. To je jedan od izazova sa kojim se suočavamo. Vremenski okvir u kojem to moramo završiti je velik zalogaj, ali svakako ostvariv sa ljudima koji trenutno rade na tome", kazao je Holand za Rich Roll podkast.

"Imamo kreativnu ideju, imamo i nacrt, što je izvrsno. Trebalo bi to malo doraditi, ali scenaristi rade sjajan posao. Pročitao sam nacrt scenarija prije tri sedmice i zaista me inspirisao. Zendeja i ja smo sjeli i pročitali ga zajedno i u nekim trenucima smo skakali po dnevnoj sobi, jer ovo zaista djeluje kao film vrijedan poštovanja obožavalaca", istakao je glumac.

On je igrao Pitera Parkera/Spajdermena u tri samostalna filma koje je režirao Vots: "Spajdermen: Povratak kući" (2017), "Spajdermen: Daleko od kuće" (2019) i "Spajdermen: Put bez povratka" (2021). Takođe se pojavio u Marvelovim blokbasterima kao što su "Osvetnici: Kraj igre". Zendeja igra Em Džej u Marvelovom filmskom univerzumu.

Predsjednik Marvel studija Kevin Fajgi potvrdio je za Entertainment Weekly u februaru 2023. godine da se četvrti film o "Spajdermenu" pisao u to vrijeme.

"Sve što ću reći je da imamo priču. Imamo velike ideje, a naši scenaristi tek sada počinju da pišu", kazao je tada.

Prošlog novembra, Holand je rekao za Critics Choice Association da će se vratiti liku Pitera Parkera u četvrtom filmu samo ako priča bude dovoljno dobra.

Bonus video: