Ališa Silverston će igrati u novom Lantimosovom filmu

Najpoznatija po ulozi Šer u filmu "Otkačena plavuša", Silverston je odigrala upečatljivu ulogu i u Lantimosovom psihološkom trileru iz 2017. godine "Ubijanje svetog jelena"

2122 pregleda 0 komentar(a)
Ališa Silverston, Foto: Shutterstock
Ališa Silverston, Foto: Shutterstock

Jorgos Lantimos je dodao Ališu Silverston zvjezdanoj glumačkoj postavi svog nadolazećeg naučno-fantastičnog filma "Bugonija", u kojem glavne uloge igraju Ema Stoun i Džesi Plemons.

Najpoznatija po ulozi Šer u filmu "Otkačena plavuša", Silverston je odigrala upečatljivu ulogu i u Lantimosovom psihološkom trileru iz 2017. godine "Ubijanje svetog jelena".

Najnoviji film ovog oskarovca prati dvojicu mladića opsjednutih teorijama zavjere, koji kidnapuju moćnu direktoricu velike kompanije, uvjereni da je ona vanzemaljac čija je namjera da uništi planetu Zemlju. Scenario je napisao dobitnik Emi nagrade Vil Trejsi (poznat po seriji "Nasljednici" i filmu "Meni"), a baziran je na južnokorejskoj komediji iz 2003. "Spasimo zelenu planetu". Detalji o ulozi Ališe Silverston još uvijek su tajna..

Glumica je nedavno igrala glavnu ulogu u Netfliksovoj drami "Reptil", koja je debitovala na prvom mjestu po gledanosti na toj platformi, kao i u mračnoj komediji "Kuća ludila", koja je premijerno prikazana na Sundance festivalu ranije ove godine.

Bonus video: