Glumica iz "Igre prijestola" prisilno hospitalizovana nakon što je postala dio "wellness sekte"

Tridesetpetogodišnja Marej, koja je postala poznata 2007. godine igrajući Kasi u seriji "Skins", otkrila je kako je njeno mentalno zdravlje bilo narušeno kada je 2017. godine bila zadržana na liječenju nakon što se uključila u grupa

4657 pregleda 0 komentar(a)
Hana Marej, Foto: Shutterstock
Hana Marej, Foto: Shutterstock

Glumica iz serije Igra prijestola Hana Marej bila je hospitalizovana nakon što je bila regrutovana u "wellness sektu".

Marej, koja potiče iz Bristola, a koja je igrala Gili u HBO-ovoj hit seriji, planira da sljedeće godine objavi svoje memoare, u kojima će otkriti više o događajima koji su doveli do njenog prisilnog zadržavanja na liječenju.

Tridesetpetogodišnja glumica, koja je postala poznata 2007. godine igrajući Kasi u seriji "Skins", otkrila je kako je njeno mentalno zdravlje bilo narušeno kada je 2017. godine bila zadržana na liječenju nakon što se uključila u grupu.

"Moja knjiga 'The Make-Believe' priča duboko ličnu priču koja je dugo živjela u meni i sada osjećam da je od suštinske važnosti da je podijelim", istakla je ona.

"Ovo je priča o tankoj granici između onoga što je stvarno i onoga što je iluzija; između onoga što moramo prihvatiti i onoga što želimo da bude istina; između čvrstog tla pod vašim nogama i svijeta gdje je sve moguće ako se samo posvetite. Riječ je o privlačnosti onih koji nam govore da nas mogu spasiti i o varljivim strukturama organizacija koje nam obećavaju 'wellness'. Ovo nije samo priča o glumačkom svijetu, već i o načinu na koji svi mi glumimo, skrivajući svoje slabosti od svih, osim od onih koji su obučeni da ih iskoriste", navodi se u saopštenju izdavača Hutchinson Heinemann.

Lik kojeg je igrala Marej u seriji "Skins" borio se sa problemima sa mentalnim zdravljem i poremećajem ishrane, što je nešto što je Marej ranije priznala da je ostavilo trag na njoj. Imala je samo 17 godina kada je tumačila Kasi u hvaljenoj drami Channela 4.

Bonus video: