Tom Holand će igrati u novom filmu Kristofera Nolana

Očekuje se da će novi film slavnog reditelja biti objavljen u julu 2026. godin

2343 pregleda 0 komentar(a)
Tom Holand, Foto: Shutterstock
Tom Holand, Foto: Shutterstock

Zvijezda filma "Spider-Man", Tom Holand trebalo bi da dobije glavnu ulogu u sljedećem filmu Kristofera Nolana, zajedno sa Metom Dejmonom.

Prema navodima Deadlinea, Holand je u pregovorima da igra glavnu ulogu uz Dejmona u ovom projektu, o kojem su detalji još nepoznati, osim što je predviđeno da film bude objavljen u julu 2026. godine.

Vijesti o projektu pojavile su se početkom oktobra, nakon izvještaja da je Nolan odlučio da ga producira sa holivudskim studijom Universal, koji je podržao njegov posljednji film, višestruko Oskarom nagrađeni "Openhajmer".

Nolan je ranije bio vjeran studiju Warner Bros, sa kojim je sarađivao još od filma "Nesanica" iz 2002. godine, ali su prekinuli saradnju nakon što je Warner Bros privremeno odustao od ekskluzivne bioskopske distribucije tokom kovid pandemije.

Nolan je dva puta ranije angažovao Dejmona, kao astronauta u filmu "Međuzvjezdani" i kao direktora projekta Menhetn u "Openhajmeru", ali bi ovaj projekat bio prva Nolanova saradnja sa Holandom, čija su tri "Spider-Man" filma zaradila 3,9 milijardi dolara na blagajnama širom svijeta.

Planirano je da Holand sljedeće godine snima četvrti film o Spajdermenu, nakon vijesti da je Destin Danijel Kreton, režiser filma "Šang Či i legenda o deset prstenova", angažovan kao režiser.

Bonus video: