Konačno izašao trejler za drugu sezonu serije "Severance"

Appleov naučno-fantastični hit nastaviće se 17. januara, nakon tri godine čekanja

1548 pregleda 1 komentar(a)
Adam Skot u seriji "Severance", Foto: Printscreen YouTube
Adam Skot u seriji "Severance", Foto: Printscreen YouTube

Nakon skoro tri godine, serija "Severance" se vraća sa prvim trejlerom za dugo očekivanu drugu sezonu, koja će premijerno biti prikazana na Apple TV+ 17. januara.

U trejleru, Mark S. (koga glumi Adam Skot) se vraća u kancelariju nakon što je otkrio da je njegova supruga, za koju je mislio da je poginula u saobraćajnoj nesreći, zapravo živa i radi za korporaciju Lumon kao savjetnica. Nakon što se vratio na posao u Lumon, Mark zatiče troje novih zaposlenih koji zauzimaju stolove njegovih dotadašnjih kolega.

"Severance" prati grupu zaposlenih u misterioznoj korporaciji čiji su poslovni i privatni životi "odvojeni" pomoću eksperimentalne procedure. Prva sezona se završila napetim "klifhengerom", ostavljajući publiku u iščekivanju, što je čekanje na novu sezonu učinilo još težim.

Prva sezona ovog naučno-fantastičnog trilera premijerno je prikazana u februaru 2022. godine, dok je snimanje druge sezone više puta odlagano zbog štrajkova u Holivudu i kreativnih nesuglasica.

Glumačku postavu takođe čine Džon Turturo, Zek Šeri, Tramel Tilman, , Brit Louer, Patriša Arket, Kristofer Voken, Dičen Lahman, a pridružuju im se u novoj sezoni Gvendolin Kristi, Alija Šokat, Bob Balaban i drugi. Tvorac serije "Severance" je Dan Erikson, a reditelj je glumac poznat po ulogama u komedijama Ben Stiler.

Turturo je u septembru za Variety najavio naredne epizode serije "Severance" i izrazio uvjerenje da će druga sezona biti veoma zanimljiva. "Ulazimo u nepoznato, što publika i iščekuje, i to radimo postepeno", dodao je.

"Prošlo je dosta vremena. Nadam se da će biti dobro. Znate, ljudi žele da nova sezona ispuni očekivanja koja imaju, da ih ne razočara. Sve što možete da učinite je da pokušate da napravite nešto što smatrate dobrim", istakao je Stiler.

Bonus video: