Pobjede se ne dovode u pitanje

Od 22 sata Budućnost će igrati sa Galacticosima iz Srbije, koji se nalaze na 14. mjestu evropske grupe, a od 22.40 sa Pogonom Sczcecin koji zauzima začelje

8889 pregleda 8 komentar(a)
Foto: Boris Bajović
Foto: Boris Bajović

Sedamnaesto i osamnaesto kolo HFP Lige Šampiona za Budućnost će večeras imati karakter treninga, sa obzirom na to da se sastaju sa timovima iz donjeg dijela tabele.

Naime, od 22 sata igraće sa Galacticosima iz Srbije, koji se nalaze na 14. mjestu evropske grupe, a od 22.40 sa Pogonom Sczcecin koji zauzima začelje sa svega šest osvojenih bodova.

Treba napomenuti da je sedam prvotimaca Budućnosti (Marko Spasojević, Marko Vuletić, Danilo Bajović, Drago Mandić, Rade Pavićević, Bojan Tatar i Boris Bajović) igralo u Galacticosima prvu sezonu Lige Šampiona, u kojoj su, kao nov tim, napravili senzaciju i osvojili premijerno izdanje takmičenja u kojem danas brane boje Budućnosti.

Od svog osnivanja, Podgoričani su se pet puta sastajali sa srpskim klubom i u međusobnim mečevima vode 3:2, a trenutna forma najavljuje da će crnogorski predstavnik upisati i četvrtu uzastopnu pobjedu protiv prijateljskog kluba.

Protiv Pogon iz Poljske, Budućnost u istoriji nije imala mnogo problema, a od šest zvaničnih mečeva, plavo-bijeli su slavili u čak pet, a takav trend očekuje se i večeras.

Za Budućnost će nastupiti: Marko Spasojević, Danilo Bajović, Dalibor Petrović, Marko Vuletić, Drago Mandić, Rade Pavićević, Domen Pečnik, Vučeta Šćepanović, Ivan Ražnatović, Bojan Tatar i Boris Bajović.

Mečeve možete pratiti na zvaničnom Youtube kanalu:

https://www.youtube.com/channel/UC4z8UxAWuQG4L98qgKd15ow

Bonus video: