Maden na najprestižnijem svjetskom CS:GO turniru

Pavle je u poznati finski tim “Ence” ušao početkom godine, te mu nije trebalo previše vremena da se uklopi u ekipu i počne da ostvaruje sjajne rezultate

15473 pregleda 158 reakcija 15 komentar(a)
Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva

Crnogorski gejmer Pavle Bošković sa svojom ekipom "Ence" učestvovaće na najprestižnije takmičenje u Esportu- Major koje će se igrati u Belgiji od 14. do 22. maja i nosi nagradni fond vrijedan čak 1.000.000$.

Pavle je u poznati finski tim “Ence” ušao početkom godine, te mu nije trebalo previše vremena da se uklopi u ekipu i počne da ostvaruje sjajne rezultate.

Gejmeri
foto: Privatna arhiva

Nakon odličnog plasmana u “ESL pro ligi” u kojoj su obezbijedili drugo mjesto i 90.000$, Enceni je previše čekao do još jednog nevjerovatnog pokazivanja.

Kvalifikacije za major su prošli relativno lako, te pobjedama protiv ekipa “Spirit”, “Heet” i došli do meča u kojem bi pobjedom osigurali svoje mjesto u Antwerpu. Meč protiv poljske ekipe “Anonymo” nije im stvorio previše problema, a Maden je bio najraspoloženiji i kada je statistika u pitanju, te je imao najviše ubistava na čitavom serveru.

Gejmeri
foto: Privatna arhiva

On je ovim rezultatom ujedno i prvi put u istoriji CS:GO takmičenja omogućio da se na najprestižnijem takmičenju prikaže zastava Crne Gore.

Bonus video: