Pešić, Čilović, Šoć, Džankić i Džiknić izborili finale

Najbolji na završnom turniru predstavljaće Crnu Goru na Evropskom prvenstvu u e-Foottballu

4259 pregleda 1 komentar(a)
Foto: SESCG
Foto: SESCG

Savez elektronskih sportova Crne Gore organizovao je još jedan kvalifikacioni turnir za predstojeće Evropsko prvenstvo u e-Footballu u modu 1v1. Ovoga puta ljubitelji simulacije fudbala imali su priliku da odmjere snage u novoj verziji PES-a, a domaćin je bio beranski “Ivangrad studio”.

U narednu fazu takmičenja prošli su Lazar Pešić, Haris Čilović, Filip Šoć, Mladen Džankić i Dušan Džiknić.

Kako su kazali iz Saveza elektronskih sportova Crne Gore, odzivom gejmera u Beranama su više nego zadovoljni, kao i mečevima koje su pružili.

foto: SESCG

Već u subotu 20. avgusta biće organizovan i posljednji kvalifikacioni turnir za Evropsko u e-Fudbalu i to u Podgorici na platou Capital Plaze. Osmišljen kao veliki turnir na otvorenom, pored ljubitelja simulacije fudbala, na istom moći će da se oprobaju i u igricama UFC4, kao i Mortal Kombatu.

Do sada učešće u finalu e-football turnira zahvaljujući kvalifikacijama, koje su prije desetak dana održane u Budvi, izborili su Bojan Tatar, Vučeta Šćepanović, Nenad Pejović, Ivan Ražnatović i Rade Pavićević.

Veliki završni turnir u e-Footballu biće održan naredne sedmice u Podgorici, a pobjednik će pored nagrade od 1000 eura dobiti priliku da Crnu Goru predstavlja na Evropskom prvenstvu koje će se održati u sklopu podgoričkog E-festa (od 7. do 9. septembra), kao i na Svjetskom prvenstu koje se održava u Indoneziji.

Bonus video: