Prva crnogorska FC24 liga – kompletirano 6. kolo

Gledali smo nekoliko izuzetno uzbudljivih utakmica, sa dramatičnim preokretima i neizvjesnim ishodima

1681 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Uzbudljivi i napeti susreti zauzeli su centar pažnje u nedelju, 28. aprila, u igraonici Izzy Gaming, gdje je odigrano i završeno šesto kolo Prve Crnogorske FC24 Lige. Atmosfera u igraonici bila je napeta dok su igrači pružali svoj maksimum na virtuelnom terenu, pokušavajući da ostvare svoje ciljeve i osvoje važne bodove.

Gledali smo nekoliko izuzetno uzbudljivih utakmica, sa dramatičnim preokretima i neizvjesnim ishodima.

Meč kojim je otvoreno kolo, a ujedno i najuzbudljiviji duel ove nedelje, odigran je između Alekse Joksimovića i Miljana Cerovića. Oba takmičara su nam poznata od ranije sa turnira na kojima su učestvovali, ujedno i jedni od favorita za osvajanje lige. Utakmica je završena neriješenim ishodom, rezultatom 0:0. Iako nije bilo golova, prisustvovali smo ozbiljnom nadmetanju dva vrhunska igrača gdje je kvalitetna odbrana oba igrača bila presudna.

Andrija Dragojević je ostvario svoju prvu pobjedu u dosadašnjem dijelu sezone, savladavši Blaža Jankovića rezultatom 2:1. Da li će mu ova pobjeda predstavljati vjetar u leđa u ostatku sezone koja je pred nama, ostaje nam da vidimo.

Luka Vučević je u meču sa Balšom Pavićevićem slavio rezultatom 4:0 i time nakon 6 odigranih utakmica ima učinak od 3 pobjede i 3 poraza, zauzimajući poziciju broj 8. Istim rezultatom slavio je i Ilija Mićković protiv Adema Garuca. Ilija se trenutno nalazi na poziciji 15, dok je Adem 2 mjesta ispod njega.

Luka Manojlović i Uroš Ilinčić odigrali su neizvjesnu utakmicu u kojoj je pobjedu odnio Manojlović rezultatom 2:1. Nakon ovog trijumfa, Luka se nalazi na trećem mestu, sa samo jednim bodom zaostatka za vodećim, dok je Uroš trenutno deseti sa ukupno devet osvojenih poena. Utakmica između Mašana Popovića i Andrije Begovića završena je rezultatom 1:2 u korist Begovića. Zahvaljujući ovoj pobjedi, Andrija se sada nalazi samo tri boda iza lidera, zauzimajući peto mesto, dok je Mašan nakon šest odigranih utakmica na 14. poziciji.

Istim rezultatom slavio je i Bogdan Radulović protiv Mirze Hadžajlića u utakmici punoj neizvjesnosti, upisavši tako prvu pobjedu u sezoni. Trenutno, Bogdan ima učinak od jedne pobede, četiri neriješena ishoda i jedan poraz. Nakon ovog kola, nalazi se na 11. poziciji, dok je Mirza, nakon poraza, trenutno deveti na tabeli.

Novak Novović je nakon velikog iznenađenja u prošlom kolu, gdje je ostvario pobjedu od 5:2 protiv Alekse, odlučio unijeti veliku neizvjesnost i u ovom kolu Prve Crnogorske FC24 Lige. Odigrao je neriješenu utakmicu sa trenutnim liderom Ristom Pejovićem, koji je do sada imao maksimalan učinak u prvih pet kola. Nakon šest odigranih utakmica, Novak će zauzeti sedmo mesto na tabeli, dok će Risto i dalje biti prvi, zahvaljujući boljoj gol razlici u odnosu na Sergeja.

U meču koji je zatvorio šesto kolo Prve Crnogorske FC24 Lige, Sergej Pejović je slavio rezultatom 2:0 protiv Luke Božovića. Trenutno, Luka sa 6 osvojenih bodova zauzima 13. poziciju na tabeli, dok je Sergej drugoplasirani sa istim brojem bodova kao Risto, ali sa nešto slabijom gol razlikom.

Napomena: Meč između Irfana Berbata i Blagoja Zlatanovskog biće odigran sledeće nedelje u igraonici Izzy Gaming, zaključno sa 7. Kolom.

Kompletan pregled rezultata 6. kola Prve Crnogorske FC24 Lige:

Aleksa Joksimović 0:0 Miljan Cerović

Andrija Dragojević 2:1 Blažo Janković

Balša Pavićević 0:4 Luka Vučević

Ilija Mićković 4:0 Adem Garuc

Irfan Berbat - Blagoj Zlatanovski

Luka Manojlović 2:1 Uroš Ilinčić

Mašan Popović 1:2 Andrija Begović

Mirza Hadžajlić 1:2 Bogdan Radulović

Risto Pejović 1:1 Novan Novović

Sergej Pejović 2:0 Luka Božović

Trenutno stanje na tabeli Prve Crnogorske FC24 Lige, održane u saradnji sa SESCG.

Bonus video: