„Psihomodo pop” objavio božićni singl

Tekst za "Sretan Božić" napisao je harizmatični frontmen Davor Gobac, aranžman potpisuje cijeli Psihomodo Pop, dok je pjesma snimljena pod producentskom palicom Srđana Sekulovića Skansija, dugogodišnjeg saradnika zagrebačkog sastava sa kojim su radili i na posljednjem, Porinom nagrađenom izdanju "Ćiribu ćiriba"
373 pregleda 0 komentar(a)
Psihomodo pop, Foto: Privatna arhiva
Psihomodo pop, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 01.12.2016. 18:34h

Dok je na Zapadu tradicija da pop zvijezde za katolički Božić objavljuju specijalizovane singlove i album, na ex YU prostoru to baš i nije slučaj. Ali tu tradiciju odlučio je da sruši poznati hrvatski pank rok sastav Psihomodo pop koji je, u svom karakterističnom stilu povodom predstojećih praznika, objavio numeru "Sretan Božić" koja se može poslušati na YouTube servisu.

Tekst za "Sretan Božić" napisao je harizmatični frontmen Davor Gobac, aranžman potpisuje cijeli Psihomodo Pop, dok je pjesma snimljena pod producentskom palicom Srđana Sekulovića Skansija, dugogodišnjeg saradnika zagrebačkog sastava sa kojim su radili i na posljednjem, Porinom nagrađenom izdanju "Ćiribu ćiriba".

“Sve skupa isprobana dobitna kombinacija koja nije mogla donijeti ništa manje od još jednog hita kojem ćemo se rado vraćati u dane praznika. Jedno je sigurno, bilo da ste bili dobri ili još bolje, zločesti, ovoga Božića Psihomodo ima poklon za vas! Uživajte uz 'Sretan Božić'”, stoji u opisu pjesme.

Bonus video: