Beogradska publika će prva čuti "Euro neuro"?

Kladioničari su revidirali prognoze, pa je Rambo Amadeus pao na posljednje mjesto liste ovogodišnjih učesnika Eurosonga
88 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 13.03.2012. 20:49h

Iako je premijera numere "Euro neuro", kojom će se Svjetski Kilo Car Rambo Amadeus predstaviti na ovogodišnjem Eurosongu u Bakuu, zakazana za četvrtak veče na RTCG-u, postoji mogućnost da će beogradska publika, ipak, imati priliku da je čuje prije crnogorske.

Poznati muzičar će u srijedu u okviru manifestacije "Nedelja svesti o mozgu", koja će se u organizaciji Društva za neuronauke Srbije odvijati u Domu omladine Beograda, izvesti 12 svojih pjesama, a na spisku dostupnom na sajtu Popboksa je i numera "Euro neuro".

Ivana Bjelobaba, molekularni biolog i fiziolog i član organizacije koja stoji iza ovog događaja, kazala nam je da nije još definitivno potvrđeno da će Rambo izvesti tu pjesmu u srijedu, te da će se dogovoriti u toku dana.

"To je koincidencija da se poklopilo sa pričom o Eurosongu. Nismo željeli da to dođe u prvi plan i da skrene pažnju sa našeg programa", kazala je ona.

Kako je Bjelobaba objasnila u razgovoru za "Vijesti", edukativni događaj "Euro neuro" u okviru kojeg gostuje Svjetski Kilo Car predstavlja konceptualno obrazovanje na zabavan način. Program će se odvijati u formatu pjesma - prezentacija, biće šest prezentera, a pričaće se o temama kao što su depresija, agresivnost, šizofrenija i slično.

Cilj ovog događa je promocija neurobiologije.

Rambo pao na posljednje mjesto

U međuvremenu, kladioničari su revidirali svoje prognoze, pa je Rambo Amadeus pao na posljednje mjesto liste ovogodišnjih učesnika Eurosonga. Donedavno je, prema podacima sajta oddschecker.com, koji daje kvote 15 online kladionica, bio pretposljednji.

Specijalna emisija u kojoj će biti predstavljena pjesma “Euro neuro” i njen spot na programu je u srijedu od 20 do 21 sat

Njegove kvote se kreću između 1:80 i 1:522, što znači da, po prognozama, ima najmanje šansi za trijumf. Da li će se nešto povodom toga promijeniti, nakon što Rambo konačno prezentuje pjesmu, ostaje da se vidi.

Specijalna emisija u kojoj će biti predstavljena pjesma “Euro neuro” i njen spot na programu je u srijedu od 20 do 21 sat. Vodiće je portparol crnogorske evrovizijske delegacije, Sabrija Vulić, a među gostima biće i slovenački muzičar Manjifiko, u čijem je studiju snimljena numera “Euro neuro”.

Galerija

Bonus video: