OT bend nastupa na Beosongu: Rok numera za Malme

OT bendu će ovo biti drugi put da se takmiči za učešće na Eurosongu. Prvi put su to pokušali 2009. na Beoviziji
0 komentar(a)
Ažurirano: 17.12.2012. 09:12h

Vukašin Brajić, Nikola Paunović i Đorđe Gogov, publici poznati po učešću u rijaliti šouu "Operacija Trijumf" okupiće ponovo svoj OT bend, radi učešća na ovogodišnjem Beosongu, koji će biti održan 2. i 3. marta sljedeće godine. Kako pišu srbijanski mediji, pjesma koja bi trebalo da mlade muzičare odvede na ovogodišnji Eurosong, već je napisana, a trojica muzičara ovih dana će u studiju početi da je snimaju. Autori numere koja je u rok fazonu, su Brajić i Srđan Branković.

Ideju o ponovnom okupljanju OT benda na društvenim mrežama su podržali brojni fanovi, iako će ekipa ovoga puta nastupiti bez najvećeg ljubimca publike, Nikole Sarića Sajka, koji je otkazao učešće zbog, kako je naveo, privatnih obaveza.

Inače, OT bendu će ovo biti drugi put da se takmiči za učešće na Eurosongu. Prvi put su to pokušali 2009. na Beoviziji, kada je njihova pjesma “Blagoslov za kraj”, po mnogima nepravednom odlukom žirija, zauzela drugo mjesto, odmah iza Marka Kona i Milana Nikolića, koji su sa pjesmom “Cipela” te godine predstavljali Srbiju na Eurosongu u Moskvi.

"Eurosong 2013" biće održan 14, 16. i 18. maja u Malmeu u Švedskoj.

Bonus video: