Sergej Ćetković: Rado bih nastupio za neku državu na Eurosongu

Kantautor je najavio i nekoliko ljetnjih koncerata - u Budvi, Beranama i Sarajevu
59 pregleda 24 komentar(a)
Sergej Ćetkovic koncert Podgorica, Foto: Zoran Đurić
Sergej Ćetkovic koncert Podgorica, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 31.05.2012. 07:56h

"Rado bih sljedeće ili neke od godina koje dolaze predstavljao neku zemlju na Eurosongu. Naravno, ako mi se ukaže prilika", izjavio je za "Vijesti" poznati kantautor Sergej Ćetković, ne precizirajući koja je to zemlja.

Kako su "Vijesti" ranije pisale, Ćetković je tokom trajanja Eurosonga boravio u Bakuu, gdje je, kako je tada objasnio, bio gost ambasadora Azerbejdžana i prve dame, kao domaćina. Njegov boravak u ovoj zemlji imao je veze sa 57. Eurosongom, ali ne i sa crnogorskom delegacijom, potvrdio je PR crnogorskog tima Sabrija Vulić.

Švedska pobjednik Eurosonga >>>

Švedska "Euforija" plagijat? >>>

On nije mogao da nam kaže ništa o planovima za sljedeći Eurosong (ukoliko uopšte postoje), jer je, kako je objasnio, "sa završetkom ovogodišnjeg Eurosonga prestala i njegova funkcija PR-a".

Sergej Ćetković je ovih dana izjavio za srpske medije da je u Baku otišao u izvidnicu, kao mogući učesnik nekog sljedećeg Eurosonga.

"Ovo je samo izvidnica. Jer, ko zna, možda se sljedeće godine ili za par godina i ja nađem u situaciji da budem predstavnik Crne Gore. Tada ću brejkovati, to će biti lom" izjavio je Ćetković u emisiji "Exkluziv" na Prvoj i objasnio da je ideja o brejkovanju proistekla iz njegovih ranih dana, kada je nastupao kao MC Bugi.

Kantautor je najavio i nekoliko ljetnjih koncerata - u Budvi, Beranama i Sarajevu.

Bonus video: