Hotel Palas: Novogodišnja noć sa Brenom, Željkom i Harijem

Tokom "Paštrovske večeri" 2. januara posjetioce će zabavljati nepriskosnoveni kralj lijepih nota Sergej Ćetković
181 pregleda 0 komentar(a)
Lepa Brena, Foto: Lepa-brena.net
Lepa Brena, Foto: Lepa-brena.net
Ažurirano: 31.10.2011. 13:44h

Hotelska grupa "Budvanska rivijera" pobrinula se i ove godine da organizacijom svečanog dočeka Nove godine u svom petrovačkom hotelu"Palas" zadrži lidersko mjesto kada je riječ o najboljem zabavnom programu na ovim prostorima, angažujući trenutno najveće zvijezde folk i pop muzike.

Zvijezda novogodišnje i prve noći naredne godine je folk diva Lepa Brena, a kako bi svojim starim i novima gostima pružili još bolji muzički ugođaj, menadžment kompanije, angažovao je i dva barda pop zvuka.

"U novogodišnjoj noći sa Lepom Brenom nastupiće i bosanski pop izvođač Hari Varešanović, alijas Hari Mata Hari, koji je ujedno i kompozitor jedne od novih Breninih pjesama na aktulenom albumu. Druge večeri, odnosno 1. januara, Lepoj Breni u organizovanju dobrog štimunga "društvo će praviti" trenutno najpopularniji pop pjevač ex jugoslovenskih prostora Željko Joksimović, koji se takođe na novom albumu ove folk pjevačice potpisuje kao kompozitor dvije numere. Interesantno je to što su i Hari i Željko nedavno bili specijalni gosti na Breninim koncertima u Beogradskoj areni, pa je i njihovo angažovanje bilo pun menadžerski pogodak", kazala je portparol HG „Budvanska rivijera“ Vesna Lagator na konferenciji za novinare.

Spektakulrani doček Nove godine svakako će obilježiti i angažovanje najboljeg orkestra Aleksandra Sofronijevića, koji će pratiti poznate zvijezde, a voditeljka programa, ujedno i sama učesnica je crnogorska pop umjetnica Andrijana Božović, koja će osim svojih voditeljskih umijeća, goste zabaviti i u muzičkom dijelu.

Paštrovačke večeri 2. januara

Hotelska grupa i ove godine u "Palasu" nastavlja sa organizovanjem takozvane "Paštrovske večere" i to tradicionalno 2. janura. Već naviknuti na specijalitete ovoga kraja i sve ono što čini Paštroviće kao autentičnim prostorom Crne Gore, goste, a će u muzičkom dijelu zabavljati nepriskosnoveni kralj lijepih nota Sergej Ćetković.

Osim mnogobrojnih popusta za stare a i iznenađenja za sve one koji budu poželjeli da provedu novogodišnje praznike i „Palasu“, koji se ove godine okitio četvrtom zvjezdicom, menadžment kompanije započeo i adaptaciju velnes centra sa fitnesom i teretanom, te spoljašnjeg i unutrašnjeg bazena, koji će potpuno obnovljeni sa novim sadržajima dočekati goste za Novu godinu.

Bonus video: