Perper ispraćen vriskom nakon završetka koncerta na KIC-u

Sa petnaestak minuta zakašnjenja Perperovci su nastup započeli su baladom "Bedem strasti" sa posljednjeg studijskog albuma "Tragovi" koji je objavljen krajem 2008.
72 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 02.06.2011. 14:16h

Grupa “Perper” održala je sinoć koncert na terasi KIC-a Budo Tomović u okviru kampanje za REKOM. Organizatori su najavili da je za ovaj koncert vladalo veliko interesovanje, što je potvrdilo i veliki broj posjetilaca na terasi KIC-a.

Sa petnaestak minuta zakašnjenja Perperovci su nastup započeli su baladom "Bedem strasti" sa posljednjeg studijskog albuma "Tragovi" koji je objavljen krajem 2008.

Ona je uslijedila pjesma "Rođeni u tunelu" za koju su samo dan prije koncerta promovisali spot koji je snimljen u Bangkoku pod rediteljskom palicom Zorana Markovića - Zonja.

Uslijedio je blok “starih hitova” koje je prodvodila numera “Dobrovoljac” sa njihovog drugog albuma “Bludni snovi”.

Tokom dva sata svirke smjenjivali su se Perperovi stari i novi hitovi, a publika je najbolje reagovala na numere "Sanjaj me", "Zastave", "Montenegro jazz", "Perperi i zlato" koje je pjevala u jedan glas sa Nikolom.

Kao po običaju, i ovoga puta odlučili su da druženje sa publikom završe hitom "Goro moja" s kojim su se takmičili 1998. godine na “Pjesmi Mediterana”.

Vriska koja je nastala kada su članovi najbolje crnogorske grupe napustili scenu, brzo ih je vratila na bis kako bi otpjevali "Sa gomile velikih oblaka", "Na Svetoga Nikolu" i "Golub za 086".

Predstavljajući sve članove benda i uz savjet da piju što više vode, Perperovci su se pozdravili s prisutnima uz obećanje da će se sa svojom publikom uskoro družiti ponovo.

Galerija

Bonus video: