Tajči se vraća i sprema turneju

Nekadašnja zvijezda bivše Jugoslavije Tatjana Matejaš Tajči, prema pisanju hrvatskog izdanja “Glorije”, ponovo se vraća na scenu, gdje će održati turneju “Ludujemo sa dušom”.
0 komentar(a)
Ažurirano: 16.02.2011. 16:42h

"U Zagrebu sam posljednji put bila u oktobru prošle godine, ali vrlo kratko jer mi je mama slavila rođendan. Zagreb se dosta promijenio, otvoreno je puno novih prodavnica. Ali ljudi se nijesu promijenili, imam tu drage prijatelje s kojima sam ostala bliska", rekla je Tajči, koja se u međuvremenu udala i dobila prezime Kameron.

Prema pisanju "Glorije" Tatjana se ovih dana vratila u Zagreb, a razlog njenog povratka je najava skorašnje turneje pod nazivom “Ludujmo s dušom” .

"Moj najveći hit “Hajde da ludujemo” posljednji put sam otpjevala na dočeku Nove godine u Hrvatskoj zajednici u Čikagu što je razveselilo moje sinove, jer i oni obožavaju tu pjesmu", kazala je ona.

Kada je počeo rat u Hrvatskoj, odlučila je da ode na studije u SAD, gdje je nastavila s muzičkim i scenskim usavršavanjem, pojavljujući se povremeno u mjuziklima i na televiziji u Los Anđelesu.

Tamo je upoznala pijanistu i kompozitora Metjua Kamerona za kojeg se udala 2000. Sa suprugom i tri sina živi u Sinsinatiju u Ohaju gdje se bavi pjevanjem duhovne muzike i nastupa u katoličkim crkvama.

Za sve koji nijesu vidjeli Tajči odavno, evo prilike!

Galerija

Bonus video: