Rasterećenost glavni vajb prvijenca

Muziku izvodi na crnogorskom i engleskom jeziku, a uz sebe je okupio ekipu sjajnih muzičara koja je zaslužna za finalnu zvučnu sliku

1925 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Promo
Foto: Promo

Muzičar Nikola Bošković pod imenom Groovasheen objavio je album prvijenac u izdanju Croatia recordsa koji nosi naziv “Join the Groove”. U pitanju je muzika koja je kombinacija plesnih ritmova, funka i popa.

Muziku izvodi na crnogorskom i engleskom jeziku, a uz sebe je okupio ekipu sjajnih muzičara koja je zaslužna za finalnu zvučnu sliku.

”Možda će nekome zvučati neobično da neko ko se ne bavi muzikom profesionalno izdaje album i to za renomiranu izdavačku kuću kao što je Croatia Records. Pa to je upravo slučaj sa ovim poduhvatom za koji sam imao veliku pomoć prijatelja koji su ujedno i profesionalni muzičari i vrhunski umjetnici. I čini mi se da smo uspjeli da pomirimo sve te stvari koje nas čine sličnim i različitim i da rasterećeno uđemo u ovu priču i dovedemo je do kraja. Upravo je to i neki glavni vibe ovog albuma - rasterećenost. Posebna mi je čast što je i Croatia Records prepoznala tu dobru energiju i odlučila da podrži ovaj skup različitih energija i ideja koje na jedinstven način stvaraju zajednički groove. I zato su muzika i tekstovi lišeni svega što može biti pretenciozno i opterećujuće”, rekao je Bošković.

Trenutno je u postprodukciji i nekoliko spotova koji će i vizuelno propratiti priču ovog albuma.

Bonus video: