Četiri crnogorske reperke na istoj traci: ANEMOI - prvi singl sa Vibin with DJ Mono

Uz asistenciju Marije Božović na refrenu, dobili kolaboraciju više generacija CG rep škole, tako da Labia (česta saradnica Who See klape) i Apro razmjenjuju rime sa sve više prisutnim, predstavnicama najnovije generacije koje idu pod imenima: Jutro i Kurgashian

10468 pregleda 109 reakcija 9 komentar(a)
Foto: Duško Miljanić
Foto: Duško Miljanić

Poznati crnogorski producent i DJ Mono objavio je prvi singl pod nazivom ANEMOI sa projekta Vibin with DJ Mono koji je objavljen za Beats per Montenegro etiketu.

"U pitanju je hard-core hip-hop numera koja slavi ženski glas. Po prvi put u Crnoj Gori su četiri reperke okupljene na istoj traci. Frenetični bas i efektna isporuka lirike karakterišu ovaj singl dok je realizovana jasno izražena potreba da se na verbalan način “lupi šakom o sto“ i obrade, nažalost, konstantno aktuelne teme od kojih je hronično oboljela današnjica", navodi se u saopštenju.

Dodaje se da smo, uz asistenciju Marije Božović na refrenu, dobili kolaboraciju više generacija CG rep škole, tako da Labia (česta saradnica Who See klape) i Apro razmjenjuju rime sa sve više prisutnim, predstavnicama najnovije generacije koje idu pod imenima: Jutro i Kurgashian.

Za muziku i aranžman su pored Nikole Rajovića bili zaduženi i Todor Tadić i Marko Ćaćić.

"Pjesma je snimljena i miksana u studiju Knowhere2Run iz koga iz godine u godinu dobijamo sve više i sve raznovrsniji material. Za muzički video je bio zadužen Ivan Čojbašić i ekipa Atomic Studija iz Podgorice u kome je spot sniman i montiran. Promo fotografije potpisuje Duško Miljanić dok je za grafičko oblikovanje bila zadužena Adela Zejnilović", zaključuje se.

Bonus video: