Dr. Dre: Eminem će ove godine objaviti novi album

Dre je u utorak dobio zvijezdu na Bulevaru slavnih u Holivudu i poručio da još nije rekao posljednju riječ što se tiče muzike.

1752 pregleda 0 komentar(a)
Dr. Dre, Foto: Shutterstock
Dr. Dre, Foto: Shutterstock

Slavni američki reper Eminem spreman je da objavi novi album nakon četiri godine pauze, otkrio je njegov dugogodišnji prijatelj i saradnik, legendarni Dr. Dre tokom gostovanja u emisiji "Jimmy Kimmel Live".

On je kazao da se novi Eminemov album može očekivati tokom ove godine. Reper čije je pravo ime Maršal Maters objavio je prethodni, 11. studijski album "Music To Be Murdered By" 2020.

"Eminem radi na novom albumu koji će izaći ove godine i ja sam zapravo pričao sa njim i rekao mi je da je okej da to najavim sada", kazao je Dr. Dre izazvao erupciju oduševljenja u publici.

Slavni reper i nekadašnji član grupe N.W.A. kazao je da još nije čuo cijeli album, ali da će ga poslušati uskoro, prenosi "Daily Mail". Eminem je ranije najavio da će koproducirati dokumentarac o njegovim fanatičnim fanovima.

Dre je u utorak dobio zvijezdu na Bulevaru slavnih u Holivudu i poručio da još nije rekao posljednju riječ što se tiče muzike. Osim Eminema, reper i producent je značajno uticao na karijere i drugih zvijezda kojima je bio mentor, poput 50 Centa i Kendrick Lamara.

Bonus video: