Who See objavio spot za pjesmu "EOA"

Režiju i montažu potpisuje Mario Đorđević Noyz, koji uz Dejana Dedovića Dedduha čini bokeljski rep duo

2532 pregleda 2 komentar(a)
Foto: Who see
Foto: Who see

Nakon pjesama na kojima su gostovali Senidah i Edo Maajka, došlo je vrijeme za ekranizaciju još jedne numere sa aktuelnog albuma grupe Who See "kako jeste i kako je moglo". Najpopularniji crnogorski reperi objavili su spot za "EOA", na kojoj ovoga puta nema gostiju.

"Klapa Muzic vam ponosno predstavlja treći video sa petog Who See albuma 'Kako jeste i kako je moglo'. Singl nosi naziv 'EOA' i klasična je Who See priča upakovana u modernu produkciju", navodi se u saopštenju dostavljenom medijima.

Režiju i montažu potpisuje Mario Đorđević Noyz, koji uz Dejana Dedovića Dedduha čini bokeljski rep duo. Kao direktor fotografije potpisan je Miodrag Marković, dok su se za rasvjetu pobrinuli Marko Vuković, Luka Cvijović i Filip Bečić.

Ovo je treći spot sa dugo očekivanog petog studijskog albuma grupe Who See, objavljenog krajem prošle godine, na kojem se našlo 14 numera, a dostupan je na svim digitalnim muzičkim platformama.

Na novom albumu se pojavljuju neka od najvećih imena sa regionalne muzičke scene među kojima su već pomenuti Edo Maajka i Senidah, ali i Niggor, Random, Alejuandro Buendija, Bejbi Motorola, Katarina Bogićević, dok produkciju pored popularnog dvojca potpisuje i Đango HiFi kolektiv.

U međuvremenu je poznati crnogorski rep duo doprinio i saundtreku filma "Živi i zdravi", crnogorskog reditelja Ivana Marinovića, pjesmom koja nosi isti naziv, a uz koju je izašao i prateći video.

Bonus video: