Megan Thee Stallion ponovo o zmijama: Reperka objavila singl "Boa"

Njen debi "Good News" iz 2020. bio je komercijalno uspješan i hvaljen od kritičara, a Megan se iste godine našla u fokusu kada je kanadski reper Tori Lejnz pucao u nju, zbog čega je dvije godine kasnije osuđen

3081 pregleda 0 komentar(a)
Megan Thee Stallion, Foto: Printscreen YouTube
Megan Thee Stallion, Foto: Printscreen YouTube

Američka reperka Megan Thee Stallion nastavlja da objavljuje pjesme inspirisane zmijama. Nakon numera "Cobra" i "Hiss" ona je ekranizovala novi singl pod nazivom "Boa".

Pjesmu je producirao LilJuMadeDaBeat, a u spotu je Megan protagonistkinja video igre koja se zove "The Curse of Thee Serpent Woman.".

Prošlog ljeta reperka je objavila drugi studijski album "Traumazine". Ona je prvobitno privukla pažnju snimcima fristajlovanja koji su postali popularni na društvenim mrežama, da bi se njeni hitovi "Hot Girl Summer" i "Cash Shit" našli pri vrhu Billboardove top liste.

Njen debi "Good News" iz 2020. bio je komercijalno uspješan i hvaljen od kritičara, a Megan se iste godine našla u fokusu kada je kanadski reper Tori Lejnz pucao u nju, zbog čega je dvije godine kasnije osuđen. Vlasnica je BET, MTV i Gremi nagrada.

Bonus video: