Didi se izvinio što je pretukao bivšu djevojku

"Preuzimam punu odgovornost za moja djela sa tog snimka. Bio sam zgrožen kada sam to uradio. Zgrožen sam sada", poručio je reper u video izjavi objavljenoj na društvenim mrežama Instagram i Fejsbuk

3004 pregleda 1 komentar(a)
Kasi sa tadašnjim partnerom Didijem 2017., Foto: REUTERS
Kasi sa tadašnjim partnerom Didijem 2017., Foto: REUTERS

Rep mogul Šon Didi Kombs priznao je putem video izvinjenja da je pretukao svoju bivšu djevojku, pjevačicu Kasi Ventura 2016. u hotelu. On se oglasio nakon što je CNN objavio video snimak napada i poručio da mu je "istinski žao" i da nema opravdanja za njegova djela.

"Preuzimam punu odgovornost za moja djela sa tog snimka. Bio sam zgrožen kada sam to uradio. Zgrožen sam sada", poručio je reper u video izjavi objavljenoj na društvenim mrežama Instagram i Fejsbuk.

CNN je u petak objavio snimak sa sigurnosne kamere na kojem se vidi kako udara šakama i šutira Kasi, R&B pjevačicu koja je bila njegova dugogodišnja djevojka, u holu hotela, vuče je i baca vazu na nju.

Kasi je u novembru tužila Kombsa za godine seksualnog, fizičkog i emotivnog zlostavljanja. Strane su postigle dogovor već sljedeći dan, bez priznanja krivice, ali je ova tužba podstakla veći fokus na Kombsa, sa još nekoliko tužbi podnijetih protiv njega u narednim mjesecima. Kasnije je otvorena i federalna istraga protiv repera za seks trafiking koja je dovela do pretresa njegovih vila u Los Anđelesu i Majamiju.

Kombs je negirao optužbe i do sada nije priveden.

Bonus video: