Zbog igrice Imagine Dragons kasnili na koncert

Muzika Imagine Dragonsa korišćena je u trejlerima za Nintendo Switch, a bend je napisao pjesme za Starfield, LOL i Netfliksovu seriju Arcane.

2488 pregleda 0 komentar(a)
Den Rejnolds, Foto: Shutterstock
Den Rejnolds, Foto: Shutterstock

Pjevač grupe Imagine Dragonsa, Den Rejnolds, otkrio je da je odlagao početak nastupa jer je bio zauzet igrajući League Of Legends.

Govoreći za “Washington Post” o angažmanu Imagine Dragonsa u svijetu gejminga, Rejnolds je potvrdio da su “kasnili na scenu jer su igrali LOL”, uz napomenu da ovaj masovno multiplayer online igra kažnjava igrače ako napuste partiju koja je još u toku.

Gitarista Vejn Sermon je prethodno rekao za NME da ga je League Of Legends privukao kao nešto veoma izazovno.

“Igraš protiv drugih ljudi, ali nije kao Call Of Duty gdje će neki dvanaestogodišnjak sa snajperom dominirati svaki put - ovde je bitno razmišljanje o meti i makro strategija. Mehanički darovit tim nije uvijek onaj tim koji pobeđuje, što je dobro jer imam 37 godina, pa moji brzi refleksi nisu više ono što su nekad bili”, priznao je Sermon”.

Imagine Dragons su 2014. izveli Legend Of Zelda temu sa kompozitorom Koji Kondom na prvoj dodjeli Game Awards nagrada.

Muzika Imagine Dragonsa korišćena je u trejlerima za Nintendo Switch, a bend je napisao pjesme za Starfield, LOL i Netfliksov seriju Arcane.

“Oni su jednostavno počeli da nas kontaktiraju i mi smo pristali. Iako sam visok 193 centimetra nikad se nisam bavio sportom, pa ljudi misle da nisam gejmer. Međutim, igrice su naš svijet”, poručio je Sermon.

Bonus video: