Muzički festival “Biser Jadrana”

29. jun dan kada će na tivatskom nebu zasjati 25 zvijezda koje će uljepšati jednu ljetnju mediteransku noć.

3829 pregleda 0 komentar(a)

Biseri se u Tivtu nižu, a pjesme za dušu samo pristižu. Tivat Vas poziva da zajedno izaberemo pjesmu Festivala odnosno tivatski biser koji će zasjati na ogrlici ovog grada.

Tivat će biti centar spoja mediteranske tradicije i modernog doba pretočen u muziku i pjesmu laganih nota, a ujedno i prilika onima koji se bave muzikom i pjesmom da kroz nju ostvare svoje snove, a Vi budite svjedoci, jedne lijepe priče nove.

29. jun dan kada će na tivatskom nebu zasjati 25 zvijezda koje će uljepšati jednu ljetnju mediteransku noć. Zvijezde nam osim Crne Gore, dolaze iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Hrvatske.

Na festivalu će nastupiti: Makadam, Danijel Popović i Džuli ( Julija ) Popović, Mićo Vujović, Bane Nedović, Bojan Delić, Katarina Bogićević, Stevan Faddy, Jelena Zvicer, Jelena Božović, Doris Deković, Danijel Milić, Filip Sjekloća, Vanja Radovanović, Milorad Mijušković, Princ, Petar Wagner, Jelena Vukojević, Saša Lazarević, Ana Stanojević, Igor Cukrov, Lorenca Lola Puhar, Karlo i Mandolinski Orkestar Okruk, Ana Petan, Martinijan Kirilovski i Neno Murić.