Marko Louis ekranizovao pjesmu "Ti i ja"

Iza muzičara je veoma produktivan period - prošle godine je objavio album "Beskraj II", a ove unplugged verziju

3412 pregleda 0 komentar(a)
Marko Louis, Foto: Boris Pejović
Marko Louis, Foto: Boris Pejović

Poznati srpski muzičar Marko Louis objavio je novi singl pod nazivom "Ti i ja" uz prateći spot za koji se pobrinuo Rene Miskolci. Kao što to obično biva, Marko je autor muzike i aranžmana, dok mu je oko teksta pomogla Maja Radivojević. Pjevač je takođe odsvirao sve instrumente i otpjevao prateće vokale.

Iza muzičara je veoma produktivan period. Marko je sredinom prošle godine objavio sedmi studijski album "Beskraj II", nastavak veoma uspješnog prvog dijela iz 2017. koji je iznjedrio hitove kao što su "Raj za avanturiste", "Karika", "Pašana", "Pada noć"....

"Mnogi me pitaju zašto sam albumu dao ime ‘Beskraj II’, a to je zašto što dok sam radio na njemu iz pjesme u pjesmu dešavale su se nove saradnje. Sve me je to podsjetilo na ‘Beskraj I’ koji je izašao 2017. godine i bio je pun dueta i kolaboracija. Publika me je upravo upoznala kroz te pjesme i od njega je počela karijera uzlaznom putanjom. Auditorijum se proširio, obogatio, krenuli su koncerti širom ex-Yu prostora na kojima su ljudi uglas pjevali moje pjesme i onda sam na neki način htio da ‘citiram’ taj album i da ga ponovim. Da nastavim ‘Beskraj’ sa tim lijepim saradnjama i sa različitim izvođačima da pravim duete i da ih publika do beskraja sluša”, kazao je po izlasku muzičar za "Vijesti".

On je ove godine objavio i album "Beskraj Unplugged", na kojem su se našle akustične verzije pjesama.

Bonus video: