Random repuje o besmislu mjerenja vremena u spotu za novi singl "AM/PM"

Muziku već tradicionalno potpisuje podgorički producentski duo Knowhere2Run, a za spot se pobrinuo Balša Krkeljić

8925 pregleda 4 komentar(a)
Random u spotu za "AM/PM", Foto: SVL Films
Random u spotu za "AM/PM", Foto: SVL Films

Jedan od najpoznatijih crnogorskih repera Random objavio je novi singl pod nazivom "AM/PM", koji prati i spot na kojem je sarađivao sa slikarkom Jelenom Vušurović, a za koji se probrinuo SVL Films (Balša Krkeljić).

Muziku već tradicionalno potpisuje podgorički producentski duo Knowhere2Run, koji čine Marko Ćaćić i Todor Tadić.

"Ovo je trebalo da bude samo vizual iz jednog kadra, ali nakon inspirativnog druženja sa Jelenom istripovah se da sam Jorgos Lantimos", napisao je Marko Lubarda, kako glasi pravo ime repera, na društvenim mrežama i zahvalio se svima koji su učestvovali u realizaciji spota i pjesme.

U pitanju je prvi Randomov singl nakon albuma "Origano" objavljenog u 2023, sa kojeg su ranije ekranizovane "Proba'" i "Ispred Kina Kulture".

"'AM/PM', kroz koji se provlači tema o besmislu mjerenja vremena i podjele na 'prije podne' (AM) i 'popodne' (PM), obiluje koloritnim rješenjima za koje je zaslužna Jelena Vušurović, akademska slikarka, u čijem ateljeu na Cetinju je i sniman spot. U videu se otkriva širok izbor njenih likovnih radova, a takođe je doprinijela glumom i kreativnim rješenjima", navodi se u saopštenju povodom izlaska spota.

Ovim se nastavlja Random-ov produktivni period na domaćoj muzičkoj sceni, jer je, osim pomenutog albuma 'Origano', koji sadrži 16 pjesama, izdao i albume 'Eo viđi' (2022. godine) i 'Knowhere2Random' 2021. godine, gostujući i na albumu grupe Who See i drugih izvođača. Random je takođe aktivan u javnim nastupima i koncertima u Crnoj Gori i regionu, gdje se pojavljuje u pratnji DJ Mono-a (Nikola Rajović)", navodi se u saopštenju dostavljenom medijima.

Bonus video: