Ana Širić ekranizovala saradnju sa Damirom Urbanom

Spot je režirala Milica Czerny Urban, supruga poznatog hrvatskog muzičara

2549 pregleda 1 komentar(a)
Ana Širić u spotu za "Kažu svi da izmišljam", Foto: Screenshot/Youtube/Aquarius Records
Ana Širić u spotu za "Kažu svi da izmišljam", Foto: Screenshot/Youtube/Aquarius Records

Novo ime na hrvatskoj muzičkoj sceni, Ana Širić objavila je spot za pjesmu "Kažu svi da izmišljam" na kojoj je sarađivala sa Damirom Urbanom.

Širić se našla u finalu rijalitija "The Voice" gdje joj je mentor bio upravo Urban, a ova numera plod je njihovog prijateljstva koje su ostvarili u emisiji. Pjesma je izašla prije tri sedmice i našla se na hrvatskim top listama, a sada je realizovan i spot koji potpisuje Milica Czerny Urban, supruga poznatog muzičara.

“Spotom za ‘Kažu svi da izmišljam’ sam željela ispričam priču o ljudima koji, iako sve sluti da će im se životi ispreplesti, ostaju stranci, ali vezani pjesmom. Mislim da pjesme imaju tu snagu da intimnu priču pričaju univerzalnim jezikom i tako povezuju ljude koji se možda nikada neće zapravo susresti. Tako Anina pjesma postaje pjesma, ne samo i Damirova, nego i svih nas.”, izjavila je Milica.

Za Širić je ovo bilo prvo iskustvo snimanja spota za koje je kazala da je bilo izazovno, zanimljivo i predivno.

"Ljepota prizora jednostavnih scena predivno i skladno utapa tekst i melodiju pjesme. Susret bez susreta, ljubav u međuprostoru. Presretna sam jer je Milica u spotu sačuvala Damira i mene, prikazala nas onakvima kakvi jesmo, bez lažnih predstavljanja", dodala je ona.

Bonus video: