Ekranizovali "Nema vjetra do sjevera"

Sljedeći singl je već u fazi produkcije i, prema najavama, trebalo bi da bude rezultat saradnje sa sve popularnijim izvođačima na prostoru Crne Gore

2973 pregleda 1 komentar(a)
Grupa Hanibal, Foto: Sunčica Obradović
Grupa Hanibal, Foto: Sunčica Obradović

Rok sastav Hanibal predstavio je spot za debitantski singl “Nema vjetra do sjevera”, a ekranizacija je djelo TimeLapse produkcije iz Danilovgrada, odnosno Dragiše Pajovića koji je spot snimio na više lokacija u Podgorici.

“Spot na pravi način vizuelno dočarava nostalgične stihove pjesme o povratku zavičaju i suočavanju s emotivnom prošlošću”, saopštili su iz Hanibala, koji čine Slaven Ivanović (bas), Kristina Pavićević (vokal), Bećir Koljenović (gitara), Nikola Zdravković (bubanj) i Igor Perović (klavijature/autor pjesme).

“Iako su veoma iskusni muzičari njegova pokretačka snaga, Hanibal je mladi bend koji se tek bori za naklonost publike i medija. Zato smo riješili da najprije upoznamo slušaoce s našim prvijencem u audio formi, koji je sjajno isproducirao Dino Mangafić iz Sarajeva, pa da tek onda krenemo u video promociju”, navode iz benda.

Sljedeći singl je već u fazi produkcije i, prema najavama, trebalo bi da bude rezultat saradnje sa sve popularnijim izvođačima na prostoru Crne Gore.

“Nastavku naše muzičke priče pristupamo s ozbiljnim planovima za budućnost, fokusirani na intenzivan rad na snimanju singlova, produkciji spotova i organizaciji klupskih nastupa koji će publici ponuditi jedinstveno iskustvo”, kažu iz Hanibala.

Bonus video: