Za dva dana spektakl na Cetinju – interesovanje premašilo sva očekicanja

Za samo dva dana počinje četvrti Montenegro Beer Fest na Cetinju, donoseći sa sobom vikend pun pivskih ukusa, vrhunske muzike i sjajne atmosfere u srcu Crne Gore!

4334 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Montenegro Beer Fest
Foto: Montenegro Beer Fest

Prvog dana festivala, 26. jula posjetioci će moći da uživaju u zvucima legendarnog benda Kerber, kao i Buč Kesidija. U petak će na Gradskom poligonu nastupiti i bend Dubioza Kolektiv a veče će zatvoriti mladi izvođač Voyage. Drugi dan festivala, 27. jula, obećava još jedan spektakl. Veče će otvoriti Isak Šabanović, nakon čega slijedi legendarni Zdravko Čolić koji će atmosferu na Cetinju dovesti do usijanja svojim najvećim hitovima. Festival će se završiti energičnim performansom grupe Nipple People.

Interesovanje za festival premašilo je sva očekivanja, ali još uvijek ima slobodnih ulaznica koje svi zainteresovani mogu kupiti putem online platforme gigtix.me ili na svim Tobacco S Press prodajnim mjestima. Ulaznice će biti dostupne i na samom ulazu festivala. One podrazumijevaju neograničenu konzumaciju svih vrsta kraft i industrijskih piva, kao i bezalkoholnih pića.

Kapije festivala otvaraju se u 19h za sve one koji već posjeduju ulaznicu. Organizatori savjetuju sve one koji žele da kupe ulaznice na dan festivala da dođu ranije kako bi izbjegli gužve. Ulaznice kupljene na platformi gigtix.me moraju biti odštampane u A4 formatu kako bi posjetioci mogli ući na festival.

Prodaja ulaznica je moguća i na prodajnim mjestima Montenegro Beer Festa, i to u u BIG FASHION centru u Podgorici, na Dvorskom trgu na Cetinju, u Starom gradu u Budvi, kao i kod Pošte u Budvi.

Ulaz za djecu do 12 godina je besplatan, ali moraju biti u pratnji roditelja. Takođe, organizatori napominju da je točenje alkoholnih pića zabranjeno svima mlađima od 18 godina.

Ne propustite priliku da budete dio nezaboravnog vikenda na Cetinju – dođite, uživajte i stvarajte uspomene koje će trajati!