Angellina objavila pjesmu inspirisanu retro zvukom 80-ih

Angellina je privukla pažnju publike prije četiri godine hit singlovima kao što su "Sijam" i "Dah po dah" , a krajem prošle godine objavila je svoj debi album "1000 ljudi

3301 pregleda 0 komentar(a)
Angellina, Foto: Printscreen YouTube
Angellina, Foto: Printscreen YouTube

Srpska pop pjevačica Angellina objavila je novu pjesmu pod nazivom "Kraj". Kao što je to često slučaj sa njenim numerama, Angellina potpisuje tekst, kao i muziku, a aranžman Ivan Franović. Pjesmu prati i spot za koji se pobrinuo Igor Lazić.

Video je sniman na crnogorskom primorju, a numeru karakteriše retro pop zvuk iz 1980-ih.

"Hvala vam što pratite i volite moju muziku. Kao i uvijek, potrudila sam se da vas iznenadim sa nečim potpuno drugačijim i da se malo podsjetimo stare dobre muzike, upakovane u današnje vreme. Uživajte u zvuku pop-rocka ‘80-ih, u sadašnjem obliku. Meni je ovo falilo, a nadam se i vama. Nadam se da ću vam uljepšati ovo ljeto i da će ova pjesma doći do vaših srca", napisala je pjevačica čije je pravo ime Anđela Vujović ispod pjesme na YouTube servisu.

Angellina je privukla pažnju publike prije četiri godine hit singlovima kao što su "Sijam" i "Dah po dah" , a krajem prošle godine objavila je svoj debi album "1000 ljudi".

Bonus video: