Kejti Peri u novom singlu pjeva o vječnoj ljubavi

"Srodna duša ne mora nužno biti partner, može se naći u različitim oblicima - dijete, najbolji prijatelj ili kućni ljubimac", kazala je pjevačica

2797 pregleda 0 komentar(a)
Kejti Peri u spotu za "Woman's World", Foto: Printscreen YouTube
Kejti Peri u spotu za "Woman's World", Foto: Printscreen YouTube

Nakon singla "Woman's World" koji je digao dosta prašine zbog neuspješne feminističke poruke koju je Kejti Peri pokušala da pošalje kroz spot, a zatim objašnjavala da je u pitanju bila satira, popularna pjevačica objavila je novi pod nazivom "Lifetimes".

I ova numera, koju prati spot u režiji Stillza, najavljuje njen novi album "143". Pjesmu su producirali Dr. Luke i Van Oliver, a u spotu je Peri otkrila i spisak numera koje će se naći na novom izdanju.

"'Lifetimes' je pjesma o vječnoj ljubavi. O pronalaženju te jedne ispunjavajuće, duboke ljubavi u vašem životu. Srodna duša ne mora nužno biti partner, može se naći u različitim oblicima - dijete, najbolji prijatelj ili kućni ljubimac. Za mene, to je moja kćerka. Svake noći je pitam: 'Hoćeš li me naći u svakom životu?', a ona odgovara sa - da, i ja se osjećam ispunjeno. Naći ćete jedno drugo opet i opet, u svakom životu", kazala je pjevačica o novoj pjesmi.

Predstojeći album izlazi 20. septembra i naslijediće izdanje pod nazivom "Smile" objavljeno 2020. godine.

Bonus video: