Džordža Smit ekranizovala "High": Kako sam u sebi pronašla prijatelja

U pitanju je haus pop numera kojom dominira poruka ljubavi prema sebi i to je prvi singl sa prošlogodišnjeg albuma "Falling or Flying" za koji je Smit bila nominovana za Brit nagradu

1723 pregleda 0 komentar(a)
Džordža Smit, Foto: Shutterstock
Džordža Smit, Foto: Shutterstock

Britanska pjevačica Džordža Smit ekranizovala je svoj posljednji singl "High". Spot je režirao KC Locke.

Prošlog mjeseca Smit se našla na albumu "Bando Stone & The New World" kojim se Donald Glover oprostio od pseudonima Childish Gambino, a zatim je krajem jula kantautorka objavila i svoj novi singl "High".

U pitanju je haus pop numera kojom dominira poruka ljubavi prema sebi i to je prvi singl sa prošlogodišnjeg albuma "Falling or Flying" za koji je Smit bila nominovana za Brit nagradu. Duo Damedame potpisuje produkciju nove numere.

"'High' je pjesma koja govori o tome kako sam u sebi pronašla prijatelja", kazala je pjevačica u izjavi dostavljenoj medijima.

Džordža Smit je 2016. objavila prve singlove "Blue Lights" i "Where Did I Go?" sa kojima je odmah privukla pažnju, a pomoglo je i to što ju je promovisao i kanadski reper Drejk. Debi album "Lost & Found" objavila je 2018, a kao muzičare koji su najviše uticali na nju navela je Lorin Hil, Adel, Ejmi Vajnaus, Šade, Ninu Simon, Ališu Kiz i druge.

Bonus video: