Random objavio novi singl: "Oldtajmer", muzika iz filma "Pontonovo srce"

Jedan od najpoznatijih crnogorskih repera, Random je u julu objavio singl "AM/PM", prvi nakon posljednjeg albuma "Origano" iz 2023.

8403 pregleda 95 reakcija 2 komentar(a)
Foto: Youtube/Rendominacija
Foto: Youtube/Rendominacija

Podgorički reper Marko Lubarda, poznatiji pod pseudonimom Random objavio je novi singl "Oldtajmer" rađen u saradnji sa producentskim timom Knowhere2Run.

Ova numera rađena je za film "Pontonovo srce" crnogorskog reditelja Senada Šahmanovića, čija će premijera otvoriti ovogodišnji, 37. Filmski festival u Herceg Novom. Scenario potpisuje Antonio Gabelić, a u glavnim ulogama se pojavljuju: Marija Labudović, Marko Janketić i Rade Šerbedžija.

Film govori o asocijalnom i grubom vlasniku auto otpada, koji se zaljubljuje u mladu glumicu koja mu povjerava stari automobil, njenu jedinu uspomenu na djeda.

Jedan od najpoznatijih crnogorskih repera, Random je u julu objavio singl "AM/PM", prvi nakon posljednjeg albuma "Origano" iz 2023. Iza sebe ima i albume "Eo viđi" (2022) i "Knowhere2Random" (2021), festivalske nastupe i solo koncerte širom Crne Gore i regiona u pratnji DJ Mono-a (Nikola Rajović) i saradnje sa brojnim poznatim kolegama kao što su Who See i Frenkie.

Knowhere2Run njegovi su tradicionalni saradnici, producentski tim koji je sarađivao sa muzičarima raznih profila i žanrovskih usmjerenja i koji je dobrim dijelom zaslužan za to što je rep scena u Crnoj Gori jedna od najplodonosnijih u posljednje vrijeme.

Bonus video: