Veliki povratak Linkin parka: Predstavili novu pjevačicu, najavili novi album i turneju

Novi singl nosi naziv "The Emptiness Machine", a novi album "From Zero"

4239 pregleda 3 komentar(a)
Emili Armstrong, Foto: Printscreen YouTube
Emili Armstrong, Foto: Printscreen YouTube

Popularna nu metal grupa Linkin Park objavila je novi singl kojim je najavila veliki povratak - predstojeću turneju, novi album i novu pjevačicu Emili Armstrong.

Singl nosi naziv "The Emptiness Machine", a novi album "From Zero".

"Prije Linkin Parka, naš prvi bend se zvao Xero. Ovaj naslov albuma odnosi se i na ovaj skromni početak i na putovanje koje trenutno prolazimo. Zvučno i emocionalno, radi se o prošlosti, sadašnjosti i budućnosti - prihvatajući naš prepoznatljivi zvuk, ali nov i pun života. Napravljen je sa dubokim poštovanjem prema našim novim i dugogodišnjim kolegama iz benda, našim prijateljima, našoj porodici i i našim fanovima. Ponosni smo na ono što je Linkin Park postao tokom godina i uzbuđeni zbog putovanja koje je pred nama", saopštio je ispred grupe Majk Šinoda.

Emili Armstrong, publici poznata iz grupe Dead Sara, imaće težak zadatak da zamijeni pokojnog Čestera Beningtona na vokalu. Do promjene je došlo i na poziciji bubnjara, gdje je Roba Burdona zamijenio Kolin Briten.

Šinoda je za Bilbord izjavio da će bend imati veliku turneju naredne godine, a novi album izlazi 15. novembra i sadržaće 11 pjesama.

Bonus video: