Novi album Lejdi Gage izlazi u februaru, prvi singl narednog mjeseca

Kampanja za album, poznat među fanovima (a sada i kod same Gage) kao "LG7", započeće istovremeno sa promocijom filma "Joker: Folie à Deux", u kojem pjevačica igra ulogu Harli Kvin uz Hoakina Finiksa

3587 pregleda 0 komentar(a)
Lejdi Gaga, Foto: Valerie Macon/AFP
Lejdi Gaga, Foto: Valerie Macon/AFP

Američka pop zvijezda Lejdi Gaga planira da objavi svoj dugo najavljivani sedmi album u februaru 2025. godine, a prethodiće mu singl koji će izaći sljedećeg mjeseca.

Kampanja za album, poznat među fanovima (a sada i kod same Gage) kao "LG7", započeće istovremeno sa promocijom filma "Joker: Folie à Deux", u kojem pjevačica igra ulogu Harli Kvin uz Hoakina Finiksa.

Ona je juče u objavi na društvenim mrežama najavila izdavanje prvog singla u oktobru, a profil u magazinu Vogue, objavljen danas, nagovijestio je februarsko izdanje nasljednika albuma "Chromatica". Vogue navodi da Lejdi Gaga takođe radi na "posebnom iznenađujućem projektu".

Gaga ostaje suzdržana u vezi sa projektom, ali je rekla da je ta njena avantura povezana sa istraživanjem bola.

"A kad počnem da istražujem taj bol, on može otkriti drugu stranu moje umjetnosti. Kada sam ovdje u ovom studiju, opuštena sam i sposobna da se suočim sa svojim demonima, a ono što je nevjerovatno je... to je muzika. U stanju sam to da čujem", ispričala je pjevačica.

Ona je dodala da su Charli XCX, Šapel Roan, Bili Ajliš, Tejlor Svift i Kesha izvođači koje je slušala u posljednje vrijeme.

Bonus video: