Lijam Galager odbacio kritike zbog cijena karata za Oasis, poručio fanu da "začepi"

Pjevač je kazao da je njegova majka skrhana jer nije mogla da dođe do karte. Kada ga je neko pitao zašto joj nije dao besplatnu kartu, odgovorio je: "Besplatno? Nemoj da si smiješan"

4024 pregleda 7 komentar(a)
Lijam Galager, Foto: Shutterstock
Lijam Galager, Foto: Shutterstock

Lijam Galager je odbacio kritike povodom haosa oko prodaje karata za povratničke koncerte Oasisa u seriji tvitova, uključujući to što je jednom obožavaocu rekao da "začepi", a drugom da kupi "karte za klečanje".

Pjevač je prekinuo tišinu na društvenim mrežama ubrzo nakon što je regulator za tržišnu konkurenciju najavio da je pokrenuo istragu o postupanju Ticketmastera u vezi s prodajom karata za nadolazeću turneju benda, uključujući kako je "dinamičko određivanje cijena" možda korišćeno za prilagođavanje cijene.

Početno uzbuđenje zbog pomirenja braće Gallagher brzo je ustupilo mjesto razočaranju i bijesu prošlog vikenda nakon što su se obožavaoci žalili da su cijene za 17 koncerata povećane bez upozorenja, prenosi Gardijan.

Fanovi su rekli da su satima čekali onlajn samo da bi otkrili da su cijene karata za stajanje, koje su na početku koštale 135 funti (160 eura), porasle na 355 funti (420 eura).

"Oasis su se vratili, nema na čemu, i čujem da im je stav odvratan, dobro je znati da se neke stvari nikad ne mijenjaju", napisao je u petak ujutro Lijam na društvenoj mreži X.

Kada su fanovi reagovali kritikama zbog načina prodaje karata, uključujući jednog korisnika koji je rekao da nije očekivao da će ih Oasis tako opljačkati, Galager je odgovorio: "Začepi".

Na pitanje kako se osjeća, 51-godišnji pjevač je rekao da je presrećan. "Rekao sam vam svima da ćemo se ponovo okupiti jednog lijepog dana", dodao je.

Lijam je takođe upitan kako se njegova majka Pegi osjeća povodom toga što su se on i Noel pomirili nakon 15 godina od raspada benda. "Skrhana je jer nije uspjela da dođe do karte“, rekao je. Kada ga je neko pitao zašto joj nije dao besplatnu kartu, odgovorio je: "Besplatno? Nemoj da si smiješan".

Jedan fan ga je upitao ima li viška karata, na šta je odgovorio: "Gomilu, ali su stvarno skupe, 100 hiljada funti, samo za klečanje".

U zvaničnoj izjavi, bend je ranije saopštio da nisu znali da će dinamičko određivanje cijena biti korišćeno prilikom prodaje.

Bonus video: