Halsey pjesmom "Ego" najavila novi album

"Mislila sam da će taj album biti posljednji koji sam ikad napravila. Kad postanete tako bolesni, počinjete da razmišljate šta ste mogli da učinite drugačije", kazala je pjevačica

1206 pregleda 0 komentar(a)
Halsey, Foto: Shutterstock
Halsey, Foto: Shutterstock

Američka pop pjevačica Halsey objavila je novi singl pod nazivom "Ego", četvrti koji najavljuje predstojeći album "The Great Impersonator", čiji izlazak je zakazan za 25. oktobar.

Pjevačica je najavne singlove počela da objavljuje od početka ljeta, a pjesmi "Ego" prethodile su "The End", "Lucky" i "Lonely Is The Muse". Izlazak novog albuma Halsey najavila je trejlerom koji je objavila na društvenim mrežama.

"Mislila sam da će taj album biti posljednji koji sam ikad napravila. Kad postanete tako bolesni, počinjete da razmišljate šta ste mogli da učinite drugačije. Šta ako ovo nije ono kako je trebalo da se završi? Osamnaestogodišnja Ešli postaje Halsey u 2014.", priča pjevačica kojoj je dijagnostikovan lupus, a potom i rijedak poremećaj T-stanica.

"Snimila sam ovaj album u prostoru između života i smrti. Imam osjećaj da sam čekala cijelu vječnost da bi vi mogli da ga čujete. Čekaću još malo. Ionako sam već čekala deceniju", napisala je pjevačica na društvenoj mreži X.

Halsey je vlasnica više muzičkih nagrada među kojma su Bilbordova i American Music Award, a magazin "Time" 2020. ju je uvrstio među 100 najuticajnijih ljudi na svijetu. Debi album "Badlands" objavila je 2015. uz veliki komercijalni uspjeh i pohvale kritičara. Dvije godine kasnije uslijedio je "Hopeless Fountain Kingdom" sa singlovima koji su se našli na top 20 listi u Americi.

Njen treći album "Manic" 2020. je i komercijalno najuspješniji do sada, sa singlom "Without Me" koji je dostigao dijamantski status. Na posljednjem izdanju "If I Can't Have Love, I Want Power" više je bio zastupljen mračniji, industrijski zvuk, ali je takođe bio uglavnom dobro prihvaćen.

Bonus video: