Perpsektivni srpski pop kantautor Luka Rajić objavio debi album

Rajić je prethodno objavio EP "Ludim od kluba" i sarađivao sa drugim perspektivnim izvođačima novije generacije kao što su Pocket Palma i Jymenik,

3932 pregleda 0 komentar(a)
Luka Rajić u spotu za "Leto je gotovo", Foto: Printscreen YouTube
Luka Rajić u spotu za "Leto je gotovo", Foto: Printscreen YouTube

Jedan od najperpsektivnijih pop kantautora u Srbiji Lka Rajić objavio je debi album "Deca novog milenijuma", pod etiketom Universal Music Serbia.

"Osjećam da će ovaj album dati smisao mom dosadašnjem radu i zaokružiti ovih prvih nekoliko godina bavljenja muzikom, kao i moj život u tom periodu. ’Deca novog milenijuma’ je kolekcija riječi, zvukova i slika koje su ogledalo mene, ali i svih drugih koji prolaze kroz rolerkoster iskustva 20-ih godina", kazao je muzičar povodom izlaska njegovog debitantskog izdanja.

Na albumu je sarađivao sa njegovim bratom, producentom Igorem Rajićem, producentom i multiinstrumentalistom A.N.D.R, umjetnicom Emilijom Terzić, Emilijom Đonin iz grupe KOIKOI i pijanistom Filipom Bulatovićem poznatijem kao Mapo Keys.

Rajić je prethodno objavio EP "Ludim od kluba", sarađivao sa drugim perspektivnim izvođačima novije generacije kao što su Pocket Palma i Jymenik, a album je najavio sa četiri singla, od kojih je posljednji "Leto je gotovo" objavio u avgustu.

Bonus video: